Sign In

На Јахорини одржане јавне консултације за израду Стратегије развоја трговине Републике Српске за период 2022-2028. година

Објављено:

Министарство трговине и туризма Републике Српске организовало је данас на Јахорини јавне консултације за израду Стратегије развоја трговине Републике Српске за период 2022-2028. година.

Јавним консултацијама присуствовали су привредници, представници институција и организација цивилног друштва Сарајевско-романијске регије.

Циљ одржавања овог вида консултација јесте израда квалитетног, објективног и спроводивог документа, који ће у наредном седмогодишњем периоду дефинисати политике, мјере и активности рада Министарства трговине и туризма Републике Српске.

Такође, на овај начин обезбјеђује се учешће шире јавности у креирању стратешког документа, што за циљ има успостављање ефикасније сарадње свих партнера у сектору трговине, а у сврху континуираног развоја овог сектора као значајног фактора раста бруто домаћег производа Републике Српске.

Министарство трговине и туризма Републике Српске јавне консултације за израду Стратегије развоја трговине Републике Српске за период 2022-2028. година организује уз техничку подршку пројекта „Јачање капацитета владиних институција за укључивање цивилног друштва у доношење одлука у БиХ" финансираног од Европске уније, а у наредним данима јавне консултације ће бити одржане и у Требињу и Бањој Луци.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.