Sign In

У Републици Српској потврђен нови вирус корона код још девет особe

Објављено:

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској, у посљедња 24 часа, у Институту за јавно здравство Републике Српске извршено је тестирање 272 лабораторијска узорка, а нови вирус корона (SARS-CoV-2) потврђен је код још девет особа.

Ријеч је и пет жена и четири мушкараца. Према мјесту пребивалишта, три особе су из Бањалуке, двије из Приједора, и по једна из Дервенте, Градишке, Добоја и Лакташа.

У Републици Српској нови вирус корона потврђен је код 900 особа.

Тренутно је у Републици Српској под здравственим надзором 3.922 особе. Из здравственог надзора изашло је укупно 23.975 особа.

Од почетка епидемије укупан број тестирања је 14.391.

Укупан број опорављених особа од новог вируса корона у Републици Српској је 381, а од тога 232 особе су из Бања Луке, 31 особа је из Лакташа, 12 особа из Котор Вароши, десет особа из Градишке и Шипова, девет особа из Бијељине, Козарске Дубице и Теслића, осам особа из Мркоњић Града, седам особа из Кнежева, Челинца и Требиња, шест особа из Прњавора, пет особа из Источне Илиџе, три особе из Рибника, по двије особе из Модриче, Брода, Приједора и Пала, и по једна особа из Зворника, Милића, Шековића, Добоја, Новог Града, Дервенте, Српца и Невесиње.

У Републици Српској 41 особа је преминуло од посљедица Covida-19.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.