Sign In

У процедури

Објављено:

Нацрт стратегије заштите животне средине за ниво БиХ
(9.11.2023)
На основу споразума потписаног са Шведском амбасадом у БиХ, припремљена је Стратегија животне средине Босне и Херцеговине, чија израда је повјерена Штокхолмском институту за животну средину (SEI). Стратегија животне средине Босне и Херцеговине је развијена за период 2022‒2032. године, те обухвата стратешке документе за ниво Босне и Херцеговине, Републике Српске, Федерације БиХ, и Брчко дистрикта БиХ, резултирајући кохерентним документом који укључује свеобухватне стратешке циљеве животне средине и планове конкретних акција за постизање тих циљева.

Документ под називом Нацрт стратегије заштите животне средине за ниво БиХ  (Анекс А) подразумјева текстуални дио документа, у чијем саставу ће бити Стратегијa животне средине за ниво БиХ (Анекс Б), Републике Српске, Федерације БиХ, и Брчко дистрикта БиХ.

Јавни увид у документе ће трајати до 30.11.2023. године. Примиједбе и сугестије на документе могу се слати на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронски на на адресу: lj.stanisljevic@mgr.vladars.rsПодијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.