Sign In

Стратешке процјене утицаја на животну средину

Објављено:

Обавjештење у складу са чл. 10. Протокола о стратешкој процени утицаја на животну средину ЕСПОО Конвенције

26.05.2020. 
Министарство животне средине Републике Србије доставило је Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске, Нотификацију/Обавештење странама које могу бити угрожене предложеним активностима у складу са чланом 3 конвенције а односе се на планирану реализацију Просторног плана Републике Србије за период 2021.-2035. године са Извјештајем о стратешкој  процјени утицаја на животну средину за Просторни план Републике Србије 2021.-2035. године (документ испод)

У складу са чл. 10. Протокола о стратешкој процени утицаја на животну средину ЕСПОО Конвенције, обавештавамо све заинтересоване органе/организације и јавност да се комплетна документација, везано за реализацију планираних активности, налази на службеном сајту министарства.


Заинтересовани органи/организације и јавност могу да изврше увид у садржај горе наведене документације на службеном сајту министарства и да доставе своје мишљење и коментар на могући прекогранични утицај Стратешке процене утицаја на животну средину Просторног плана Републике Србије за период 2021.-2035. године, у року од 30 дана од дана објављивања овог обавештења.

Мишљења и коментаре треба послати на адресу Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске или електронском поштом на m.nikolic@mgr.vladars.net


Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.