Sign In

Позив за пријаву „Западни Балкан упознаје Јапан – Мост у будућност“

Објављено:

Министарство спољних послова Јапана и Регионална канцеларија за сарадњу са младима (RYCO) објавили су Позив за пријаву „Западни Балкан упознаје Јапан – Мост у будућност".

Рок за подношење пријава је 15. септембар 2019. године до 23:59 часова.

Предметни позив има за циљ да приближи учесницима културу Јапана и његове политике, повећа знање и промовише међусобно разумијевање путем интелектуалне и културне размјене и изгради основу за будуће пријатељство и сарадњу између Јапана и земаља Западног Балкана. Предвиђено је да учесници програма проведу око једну недјељу у Јапану разговарајући о актуелним темама, размјењујући искуства са младима из Јапана, развијајући интеркултуралне вјештине и посјећујући и истражујући јапанску културу.

Посјета ће бити организована за 15 студената у периоду од 13. до 21. новембра 2019. године.

Право учешћа имају студенти дипломског или постдипломског студија, узраста од 20 до 25 година, који долазе из Албаније, Босне и Херцеговине, Косова*, Сјеверне Македоније, Црне Горе и Србије.

Министарство спољних послова Јапана сноси трошкове авио карте за Јапан у економској класи, осигурање у иностранству због путних несрећа, смјештај и превоз у Јапану, оброке током програма и улазнице за планиране активности у Јапану.

Образац за пријаву налази се на сљедећој интернет страници: file:///C:/Users/g.perisic/AppData/Local/Microsoft/Windows/INetCache/Content.Outlook/6F5PS4DB/viewform.htm, а детаљне информације о Позиву доступне су на: https://www.rycowb.org/?p=6650

Апликанти из Републике Српске требају да на и-мејл fondovieu@meoi.vladars.net потврде пријаву приједлога пројекта у оквиру овог позива.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.