Sign In

Министар Наталија Тривић у посјети Центру „Заштити ме“Бања Лука

Објављено:

Поводом давања сагласности за организовање ресурсних центара за инклузивно васпитање и образовање у области предшколског и основног васпитања и образовања, министар просвјете и културе Републике Српске мр Наталија Тривић посјетиће сутра,  2. 2. 2021. године, у 10.00 часова ЈУ Центар „Заштити ме“ у Бањалуци.
ЈУ Центар „Заштити ме“ у Бања Луци, ЈУ Центар за васпитање, образовање и рехабилитацију слушања и говора Бања Лука, ЈУ Центар „Сунце“ Приједор и ЈУ Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“ Дервента су установе које ће послове ресурсног центра за инклузивно васпитање и образовање обављати у сједишту истих, као и у просторима  ЈУ Основних школа „Свети Сава“ Источно Ново Сарајево, „Вук Караџић“ Бијељина и „Вук Караџић“ Требиње како би била обезбијеђена територијална покривеност ресурсним центрима у цијелој Републици Српској.
Центар „Заштити ме“ Бања Лука ће покривати  Бањалуку (у Бањалуци само основне школе), Хан Пијесак, Соколац, Источно Ново Сарајево, Источну Илиџу, Пале, Трново, Чајниче, Рогатицу, Вишеград, Рудо, Фочу  и Калиновик. Регионална канцеларија овог ресурсног центра је опремљена и налази су у ОШ „Свети Сава“ Источно Ново Сарајево, а обухвата укупно 13 општина и 26.080 ученика/дјеце.
  
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.