Sign In

Настава у средњим школама од 19. априла

Објављено:

Републички штаб за ванредне ситуације одржао је данас 81. сједницу на којој је одлуичио да се од 19. 4. 2021. године настави извођење наставе у просторијама средњих школа у Републици Српској.

Средње школе у Републици Српској од понедјељка ће организовати образовно-васпитни рад за ученике свих разреда у школским објектима, а у складу са Планом организовања рада основних и средњих школа и ђачких домова у школској 2020/2021. години за вријеме трајања пандемије вируса корона, који је донио министар просвјете и културе.

Републички штаб задужио је све васпитно-образовне установе и градске/општинске штабове за ванредне ситуације јединица локалних самоуправа у Републици Српској да, у складу са епидемиолошком ситуацијом у Републици Српској, редовно обавјештавају Министарство просвјете и културе, те да уколико буде потребно, доставе приједлог за обустављање наставе у школама и прелазак на одвијање наставе на даљину.

Приједлог за обустављање наставе у школама може да обухвата све школе на подручју одређене јединице локалне самоуправе или само одређене школе са или без подручних одјељења. Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.