Sign In

Позив на стручну расправу о Нацрту стратегије образовања

Објављено:

Министарство просвјете и културе Републике Српске приступило је изради Стратегије развоја предшколског, основног и средњег васпитања и образовања за период 2022-2030. године.
У складу са процедурама које се односе на израду и доношење стратегија потребно је, прије достављања приједлога текста Стратегије Влади Републике Српске, организовати стручну расправу, како би стручна јавност дала мишљење о истој.
Након стручне расправе одржане, 23. 11. 2021. године, у Источном Новом Сарајеву, обавјештавамо заинтересоване о новом термину расправе у Бањој Луци.
Стручна расправа одржаће се у уторак, 30. 11. 2021. године, са почетком у 13.00 часова у Административном центру Владе Републике Српске.
Позивамо све заинтересоване да присуствују стручној расправи, те да активним учешћем допринесу изради Стратегије.
Јавној расправи ће присуствовати и чланови Радне групе за израду Стратегије, а који су именовани рјешењем министра просвјете и културе.
Приједлог Стратегије развоја предшколског, основног и средњег васпитања и образовања за период 2022-2030. године објављен је на званичној интернет страници Министарства просвјете и културе Републике Српске http://www.vladars.net.
Стручна расправа ће бити организована уз поштовање епидемиолошких мјера и препорука које су издале надлежне институције

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.