Sign In

Министар Давидовић разговарала са градоначелником Источног Сарајева

Објављено:

Министар породице, омладине и спорта, Соња Давидовић, разговарала је са градоначалником Источног Сарајева о подршци спортским колективима на подручју овог града.

„ Разговарала сам са градоначелником о развоју спорта у овом граду и потреби да се спорт приближи младим људима, да се популаризује и у том смислу ћемо пружити подршку спортским колективима у Источном Сарајеву у наредном периоду. Жеља нам је да промовишемо спорт широм Републике Српске и вјерујем да ћемо и у овом граду, уз подршку градске управе, испричати једну лијепу спортску причу “ – истакла је Давидовићева.

На састанку је разговарано и о изградњи стамбених објеката за младе брачне парове и самохране родитеље у руралним срединама. Градоначелник  Ћосић је као предсједник Савеза општина и градова рекао да ће у наредном периоду бити одржан састанак на којем ће са начелницима и градоначелницима бити разговарано о могућностима да се општине активно укључе у реализацију пројекта у смислу одређених олакшица када је ријеч о комуналним и другим таксама, али и осталим припремним активностима неопходним за изградњу а које су у надлежности општина.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.