Sign In

Министар Давидовић уприличила пријем за рукометашице и руководство ЖРК „Борац“

Објављено:

Министар породице, омладине и спорта, Соња Давидовић, уприличила је пријем за рукометашице и руководство ЖРК „Борац“ поводом освајања дупле круне у овој такмичарској сезони.

„Дупла круна у сваком спорту је велики успјех иза којег стоји велики рад, одрицање, жеља и воља и честитам овим младим дјевојкама и руководству који су вјеровали, радили, трудили се и досањали свој шампионски сан“ – истакла је Давидовићева.

Она је нагласила да ће клуб бити награђен за остварене резултате, јер Министарство породице, омладине и спорта води рачуна да награди све клубови из Републике Српске који освоје титуле у такмичењима на нивоу БиХ.

Давидовићева је подсјетила да су бањалучки клубови у рукомету, кошарци и фудбалу ове сезоне доминантни на спортској сцени БиХ и да та чињица охрабрује и мотивише и друге спортске колективе и спортисте али и надлежне институције да унапређују и развијају спорт у Републици Српској.

Руководство ЖРК „Борац“ једногласно је у оцјени да је клуб стабилизован финансијски и играчки и да су ентузијазам, труд, посвећен стручни штаб и вриједне играчице вратиле овај клуб на шампионски пут.

Предсједница клуба, Нада Тешановић и директор, Дарко Савић захвалили су се Министарству и институцијама Републике Српске на подршци који су добили како би стабилизовали клуб, али посебно играчицама и стручном штабу који су вјеровали и вриједно радили како би клуб освојио ове трофеје. Изразили су наду да ће подршка надлежних бити константа што ће, како кажу, бити вјетар у леђа за освајање нових трофеја.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.