Sign In

Млади спортисти из Републике Српске на кампу „Србија те зове“

Објављено:

Министар породице, омладине и спорта, Соња Давидовић, разговарала је данас са предсједником Одбојкашког савеза Републике Српске, Милутином Поповићем, помоћником градоначелника Београда, Андрејом Младеновићем и предсједником Удружења „Спортстарс“, Игором Маринковићем, о учешћу младих спортиста из Републике Српске на кампу „Србија те зове“.

„Овај камп је одлична прилика да спортисти узраста до 15 година уче од својих идола, да развију нове вјештине, стекну пријатељства и проведу једно незаборавно и врло корисно вријеме за њихов спортски развој. Драго ми је што ће наши млади спортисти бити дио једне лијепе спортске приче, а велика спортска имена која ће радити с њима гарантују успјех“ – истакла је Давидовићева нагласивши да ће ресорно министарство, подржати ову манифестацију.

Помоћник градоначелника Београда, Андреја Младеновић, рекао је да је увијек задовољство бити домаћин драгим гостима из Републике Српске и да је спорт тај који зближава и учвршћује пријатељске везе.

„Више од 70 младих спортиста из Републике Српске учествоваће на кампу „Србија те зове“ у оквиру којег су планиране активности у пет спортова. Поносни смо на успјешну спортску сарадњу са Србијом и овај камп је још једна успјешна спортска прича чији смо дио“ – истакао је предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске, Милутин Поповић.

Камп „Србија те зове“ биће одржан у Београду у периоду од 21. до 31.јула, а са спортистима ће радити врхунски стручњаци: Милорад Косановић (фудбал), Милан Гуровић (кошарка), Ненад Перуничић (рукомет), Жељко Танасковић (одбојка) и Богдан Обрадовић (тенис).
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.