Sign In

Састанак са представницима Удружења „Четири плус“

Објављено:

​Министар породице, омладине и спорта, Соња Давидовић, разговарала је са представницима Удружења родитеља са четворо и више дјеце „Четири плус“ о досадашњој сарадњи и пројектима који су планирани у наредном периоду, а у којима би сарадња могла бити интензивирана.

„ У сусрет Међународном дану породице, позвала сам представнике Удружења родитеља са четворо и више дјеце „Четири плус“ као удружење од јавног интереса, јер сматрам да је важно да разговарамо о изазовима с којима се сви сусрећемо и да проналазимо најбоља рјешења с циљем да унапређујемо нашу сарадњу“ – истакла је Давидовићева.

Она је нагласила да је на састанку разговарано и о реализацији бројних мјера популационе политике које би биле подршка родитељству и олакшица првенствено мајкама, а за чију реализацију је потребна подршка и разумијевање локалних заједница.

С обзиром на то да је једна од тема састанка била и потреба да се унаприједи сарадња локалних удружења са јединицама локалне самоуправе, планиран је састанак са представницима Савеза општина и градова, на којем би било разговарано о мјерама популационе политике и сарадњи са локаним удружењима породица са четворо и више дјеце.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.