Sign In

Приједлози Уредби о измјенама и допунама Уредби о поступку додјеле подстицаја за директна улагања и МСП

Објављено:

Приједлог Уредбе о измјенама Уредбе о поступку додјеле подстицаја за директна улагања (прилог 1)

У складу са тачком 23. Смјерница за консултације у изради прописа и других општих аката („Службени гласник Републике Српске", број 86/22), Министарство привреде и предузетништва, а у циљу обављања јавних консултација, позива заинтересована лица да доставе коментаре и сугестије на Приједлог уредбе о измјенама и допунама Уредбе о додјели подстицаја за директна улагања.

Коментаре и сугестије можете доставити на адресу: Министарство привреде и предузетништва, Трг Републике Српске 1, 78 000 Бања Лука или путем електронске поште на адресу d.vucenovic@mpp.vladars.net до петка 24.03.2023. године.


Приједлог Уредбе о измјенама и допунама Уредбе о поступку додјеле подстицаја за мала и средња предузећа (прилог 2)

У складу са тачком 23. Смјерница за консултације у изради прописа и других општих аката („Службени гласник Републике Српске", број 86/22), Министарство привреде и предузетништва, а у циљу обављања јавних консултација, позива заинтересована лица да доставе коментаре и сугестије на Приједлог Уредбе о измјенама и допунама Уредбе о поступку додјеле подстицаја за мала и средња предузећа.

Коментаре и сугестије можете доставити на адресу: Министарство привреде и предузетништва, Трг Републике Српске 1, 78 000 Бања Лука или путем електронске поште на адресу m.latincic@mpp.vladars.net  до петка 24.03.2023. године.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.