Sign In

Позив за учешће на обукама за предузетницe и жене које намјеравају постати предузетнице

Објављено:

Министарство привреде и предузетништва имплементира пројекат „Јачање конкурентности привредних субјеката које воде предузетнице у Републици Српској“, а који се одвија у оквиру споразума са Гендер центром Републике Српске, уз подршку FIGAP II програма (који се реализује уз подршку Краљевине Шведске, путем развојне агенције SIDA)1 и у сарадњи са Привредном комором Републике Српске.  
 
Програм има за циљ подржати предузетнице у Републици Српској кроз реализацију обука и промоцију, у складу са Стратегијом развоја предузетништва жена Републике Српске за период 2019-2023. године. Предвиђена је, такође, и напредна обука за унапређење управљачких и лидерских способности, као и промоција повезивања предузетница и њихове даље међусобне сарадње кроз организацију конференције за предузетнице, која ће се одржати уживо уколико епидермиолошка ситуација дозволи.  
 
Имајући у виду наведено, Министарство у сарадњи са Привредном комором Републике Српске организује експертскe on-line обукe за предузетнице на сљедеће теме: 

• управљање људским ресурсима; 
• развој бренда; 
• интернационализација и развој пословања; 
• примјена Six Sigma модела за унапређење пословних процеса; 
• управљање иновацијама и развој новог производа и 
• дигитална трансформација.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.