Sign In

Истекао рок за накнадну пријаву привредних субјеката којима је био забрањен рад у марту

Објављено:

 

С обзиром на то да је рок за пријаву код Пореске управе Републике Српске за додјелу средстава у износу пореза и доприноса за март мјесец истекао дана 11.05.2020. године, са наведеним датумом je истекао и рок за накнадно уврштавање правних лица којима је одлукама Републичког штаба за ванредне ситуације и јединицама локалне самоуправе забрањенo обављање дјелатности у марту 2020. године.

Уколико, након обраде захтјева код Пореске управе Републике Српске, буде утврђено да су привредни субјекти и предузетници поднијели захтјев Пореској управи, а нису на списку привредних субјеката који за то имају право, захтјев неће бити одбијен, већ ће бити извршена додатна провјера од стране надлежних министарстава да ли, у складу са одлукама главног републичког штаба или општинских кризних штабова, имају право на средста за март мјесец.

Нови, допуњени списак, биће ускоро објављен на сајту Министарства привреде и предузетништва Републике Српске, те постоји могућност да ће привредни субјекти и предузетници бити уврштени, с обзиром на допуне које су стизале од привредних субјеката и надлежних министарстава.

Сходно наведеном, молимо вас да пратите веб сајт Министарства привреде и предузетништва Републике Српске како бисте имали увид у коначан списак.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.