Sign In

Позив за учешће у анкети за процјену интегритета Министарства правде

Објављено:

Министарство правде у Влади Републике Српске обавјештава јавност да су у току активности за израду Плана интегритета овог Министарства, у складу са усвојеним Правилима за израду, увођење и спровођење планова интегритета у Републици Српској.

У току је припрема фазе која се односи на оцјену и процјену постојећег стања у Министарству, ради идентификовања области ризика стога позивамо сва лица да дају свој допринос, оцијене ефикасност и квалитет услуга ове установе те пријаве евентуалне неправилности или проблеме у раду.

Наведено могу учинити тако што ће попунити Анкету за процјену интегритета Министарства правде у Влади Републике Српске, која се налази на почетној страници нашег сајта, у рубрици под називом „Издвајамо“.

План интегритета је интерни превентивни антикорупцијски документ, у чијем садржају се налазе мјере помоћу којих ће се створити могућности за спречавање и отклањање настанка и развоја свих облика коруптивног понашања или нарушавања интегритета у оквиру институције, њених организационих јединица и појединачних радних мјеста.

Основна сврха планова интегритета је успостављање и побољшање, односно унапређење институција.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.